5 beste borduursoftware voor het digitaliseren van de nieuwste updates (2024)

In dit artikel hebben we de meest recente informatie gegeven over de 5 beste borduursoftware die u kan helpen bij het digitaliseren van ontwerpen. Borduurontwerpsoftware is een manier voor borduurbedrijven om complexe bestanden te converteren, aan te passen, te ordenen en te maken, die worden geïdentificeerd met borduurmachines.

5 beste borduursoftware voor het digitaliseren van de nieuwste updates (1)

In Google hebben we alle zoekresultaten voor borduursoftware doorgenomen en veel ingewikkelde en dure software en twijfelachtig advies gevonden. We besloten om een ​​handje te helpen en uit te leggen wat de opties zouden zijn als u op zoek bent naar websites met borduursoftware.

Inhoudsopgave

Met welke functies moet u rekening houden bij het kiezen van borduursoftware?

Borduursoftware biedt een aantal hulpmiddelen om borduurders te helpen bij het oplossen, ontwerpen, digitaliseren, onderhouden en trainen van borduren. Overweeg voordat u koopt precies wat voor soort borduursoftware u verwacht te gebruiken.

  • Ontwerpen en digitaliseren van ontwerpen?
  • Gewoon bestanden maken om te borduren?
  • Of een heel bedrijf aan het hoofd staan ​​en beheren?

Het snelst groeiende segment van op maat gemaakte decoratie is borduren omdat het mogelijk is om op industriële schaal een brede selectie producten te borduren, waaronder poloshirts, hoeden, medische uniformen, enz.

De machine die u gebruikt en de borduurorganisatie voor het instellen van een machine volgens uw specificaties, moeten allemaal aan uw vereisten voldoen. Hoe uw borduurservice is opgezet, fusies en overnames variëren van bedrijf tot bedrijf.

Het is onbevredigend dat er vaak aanzienlijke technische lacunes zijn in de meeste gangbare borduursoftware. Het is gewoon niet mogelijk om geld te verdienen met een bedrijf uit de grotere efficiëntie.

5 beste borduursoftware voor alle soorten ontwerpen digitaliseren

We hebben vijf van de beste borduursoftware geselecteerd die u kunt gebruiken voor uw borduurtaak, en hier zullen we hun voordelen en ook hun eigenschappen uitleggen.

5 beste borduursoftware voor het digitaliseren van de nieuwste updates (2)

Verschillende keuzes die worden vermeld, bieden een gevarieerd scala aan opties en complexiteit voor digitalisering borduurontwerpen. Het is waar dat de meeste borduursoftware een hoge prijs heeft, maar hier zijn ook gratis opties beschikbaar.

1. Embird Borduurstudio

5 beste borduursoftware voor het digitaliseren van de nieuwste updates (3)

De beste borduursoftware van Embird is al meer dan twintig jaar de beste in zijn soort en is over de hele linie standaard bij professionals. Embird heeft geavanceerde tools die je kunt gebruiken om het formaat van borduurmotieven te wijzigen, grote borduurmotieven in kleine borduurringen te snijden en je werk vanuit verschillende gezichtspunten te bekijken.

Embird Embroidery staat bekend om het aanbieden van snelle procedures en in de categorie stof, draaien, spiegelen en spiegelen toevoegen, Embird in twee formaten, de ene is de Manager-modus en de andere is de Editor-modus.

De studio van Embird Embroidery zit boordevol geweldige add-on-tools die totale controle kunnen bieden over uw kruissteekontwerpen, digitaliseren, belettering en meer.

Embird is een betaalbare applicatie, gezien de lage kosten, als je dingen handmatig wilt digitaliseren. Het biedt u enkele unieke opties voor digitalisering (kruissteek en fotosteek).

Het basisprogramma van Embird heeft vier extra functies ingebouwd in de bovengenoemde printplaten. U kunt het basisprogramma kopen om deze upgrades te gebruiken. Hier is de lijst met enkele van de opmerkelijke kenmerken van de plug-in-modules.

Beste eigenschappen van Embird-borduursoftware

Basisfunctie Embird:

  • Splits en verklein ontwerpen, die kunnen worden gerecycled tot nieuwe producten.
  • Eenvoudige bewerkingsmogelijkheden (kleuring in stadsdraad, verbindingspatronen, individuele draden, enz.).
  • Voeg uw eigen tekst toe aan uw borduurlettertypes of createFontEngine.text.
  • Het compileren van de bestanden staat bekend als het maken van afbeeldingen.

Embird Borduurgereedschap Plug-In:

Als u wilt ontwerpen met deze draagbare software, moet u een add-on voor de digitaliseringsmodule aanschaffen. Het heeft beperkte automatische digitaliseringsvaardigheden, die de vectorbestanden die u invoert, omzetten in borduurbestanden.

Sfumato steek aansluiting

Om een ​​foto te gaan gebruiken, importeert u een afbeelding om een ​​fotosteek te maken. Dit is niet automatisch, dus handmatige interactie is vereist om een ​​realistische fotosteek te maken.

Font Engine Aansluiting

Maak een geborduurde letters of monogram van een .otf- of .ttf-computerlettertype (met beperkingen) op basis van getrainde kunstmatige intelligentie.

Gebruik de gekochte borduurlettertypen op uw toetsenbord voor belettering.

Kruissteek aansluiten

Maar het is sterk afhankelijk van logisch denken om uitstekende resultaten te leveren als je niet artistiek geneigd bent.

  • Een handmatig of automatisch proces kan worden gebruikt om een ​​kruissteekpatroon te maken van een afbeelding of tekstbestand.
  • De gratis test werkt slechts voor een beperkte tijd en maakt het gebruik van een klein aantal ontwerpen mogelijk.

Compatibel met MAC en Windows

Als u een veelzijdige borduursoftware wilt hebben, is dit een van de beste borduursoftware die er is.

Embird Embroidery geborduurd werkt met zowel Mac als Windows.

Mac en Windows Extra functies uit de vrije hand snijden, automatisch snijden, vergroten/verkleinen en dichtheid aanpassen, roteren en scheeftrekken van ontwerpen. Het beste voor het digitaliseren van aangepaste ontwerpen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Exporteer borduurmotieven in verschillende bestandsformaten voor borduren en quilten.
  • Het is in staat om een ​​reeks borduurringtypes en -maten te ondersteunen.
  • Verwerkt ontwerpen in ZIP-archiefbestanden en RAR-archieven.
  • Bekijkt ontwerpen vanuit één gezichtspunt en stimuleert vooruitgang en restauratie in verschillende schalen.
  • Toont ook afbeeldingen — digitale foto's (.JPG, .TIF, enz.) en kan worden gesorteerd.
  • Creëert (toont, print en bewaart) verschillende soorten ontwerpdocumentatie, inclusief geanimeerde GIF's en video's die op screensavers worden uitgevoerd.
  • Bevat veel garendatabases en verkoopt degene die het meest overeenkomen met de gekozen kleur.
  • Leest en schrijft ontwerpen die zijn opgeslagen op geheugenkaarten, diskettes, USB of harde schijven in verschillende borduurformaten.
  • Hiermee kunt u ontwerpen die zijn gemaakt met Embird Sketch, Embird Cross-Stitch en Embird Sfumato Stitch-programma's importeren in het juiste bestandsformaat.etc

2. Brother PE-Design 11 digitaliseringssoftware

5 beste borduursoftware voor het digitaliseren van de nieuwste updates (4)

Brother 11 PE-Design borduursoftware wordt een onmisbaar hulpmiddel voor grafische ontwerpers die hun eigen vectorafbeeldingen willen converteren, zoals favoriete foto's omzetten in gedigitaliseerd borduurwerk.

Overzicht

De website van Brother is ook een uitstekende bron om meer te weten te komen over de verscheidenheid aan Brother-borduurprogramma's en hoe ze u kunnen helpen bij het maken van borduurmotieven op maat. Ik laat je hier achter met de website, zodat je meer te weten kunt komen.

Elke borduren digitaliseren software moet een gratis proefversie krijgen. De meest uitstekende software is PE-Design 11, PE-Design Plus 2 en BES Lettering 4. Deze is een van beste borduursoftware.

Ik heb momenteel twee Brother-machines en gebruik ze voornamelijk voor borduren en naaien. Het is moeilijk om de kwaliteit van digitaliseringssoftware te controleren, maar deze keer had ik het gevoel dat ik er niet zo veel van genoot als gewoonlijk.

Basis kenmerken:

Brother PE 11 heeft verschillende functies voor deze specifieke handelwijze, waaronder de Flip-Pal-scannerfunctie, waarmee u al het opgenomen materiaal kunt omzetten in geborduurde afbeeldingen.

Het zet uw gescande foto's om in gedigitaliseerde afbeeldingen. Brother Design PE 11 biedt u verschillende bewerkingsfuncties en heeft meer dan 130 beschikbare lettertypen, meer dan verwacht in een enkele borduurtoepassing.

De online ontwerpbibliotheek van Brother PE-11 bevat 1000 kant-en-klare patronen, en u zult ook nooit tekort komen als u op zoek bent naar het beste borduurpatroon.

Als deze broer beste borduursoftware verschillende patronen bevatten, waren thuisgebruikers dol op deze functie.

Bovendien kunt u met de geautomatiseerde digitaliseringsfunctie van Brother PE-11 eenvoudig elk borduurpatroon bewerken.

Met Brother PE 11 kunt u een voorbeeld van ontsluitingen bewerken, u kunt deze functie opnemen vanwege de geweldige Brother PE 11 als geheel.

Brother PE 11 is een complete borduurpakketsoftware, ze hebben veel functies toegevoegd en verbeterd om de gebruiker de voorkeur te geven aan het apparaat gezellig.

Compatibel: systeemvereisten

  • Besturingssysteem: Windows 7, 8.1, 10 (32 of 64 bit)
  • Processor: 1GHz of hoger
  • Geheugen: 1 GB of meer
  • Harde schijf: vrije ruimte 600 MB
  • Monitor: XGA (1024×768), 16 bit kleur of hoger
  • Poort: 2 x USB
  • Apparaat: muis optioneel
  • Internettoegang vereist voor upgrades of het openen van de online handleiding

Belangrijkste kenmerken:

  • Uw eigen borduurpatronen ontwerpen, converteren, bewerken en scannen.
  • Maak uw eigen afbeeldingen in foto-stitching.
  • Gebruik wifi om patronen via Bluetooth naar je Brother-naaimachine te sturen.
  • 130 lettertypen met lettertypetoewijzing en -beperking.
  • Maak je eigen steken met Stitch Design Factory.
  • Met ScanNCut kunt u FCM-bestanden importeren voor het maken van borduurontwerpen.
  • Er zijn meer geavanceerde patronen beschikbaar, waaronder echo, een punt en stippling.

3. Embrilliance Essentials Digitaliseringssoftware

Overzicht

Embrilliance is een van de meest populaire borduursoftwaretoepassingen op de markt. Als je op zoek bent naar borduursoftware voor je Mac, dan zou ik Embrilliance sterk overwegen en als je nog geen computer hebt, houd er dan rekening mee dat dit programma ook native op Macs draait.

5 beste borduursoftware voor het digitaliseren van de nieuwste updates (5)

Een ander voordeel van Embrilliance is dat het volledige systeem een ​​ingebouwd niveau van complexiteit heeft dat in elk niveau toeneemt. Embrilliance staat op nummer 3 van onze 5 beste borduursoftware vergelijking.

Als u een van uw InDesign-bestanden opnieuw wilt opslaan als borduurbestanden, is Embrilliance Express een betere keuze dan Hatch. Zelfs ik word volledig gevoed door deze softwaretoepassing.

Ik adviseer en gebruik bovendien Embrilliance Express wanneer een kioskbedrijf een gedownload.bx-lettertype aan zijn bestand koppelt.

Embrilliance Essential kan goed worden gebruikt als demo, maar u moet betalen voor het echte gebruik. Embrilliance Essential is ideaal voor tekstvergroting, spiraaltekst en digitalisering.

Basis kenmerken:

Embrilliance-benodigdheden:

  • Basisontwerp aanpassen en bewerken is relatief elegant.
  • Pas het formaat van ontwerpen op de juiste manier aan om het formaat te wijzigen.
  • Voer fundamentele bewerkingen uit, combineer ontwerpelementen, verander garenkleuren en verwijder steken.
  • Gebruik basisletters om uw monogram op te bouwen met lettertypen die het bevat.
  • Gebruik een Cricut & borduurmachine om applicaties te maken voor stansmachines (lees met een stansmachine).

Embrilliance bewonderaar:

  • creëren een borduurring die omvalt.
  • Maak een .png-afbeeldingsopslag van een ontworpen.

Embrilliance Stitch Artiest 1 & 2:

Steekkunstenaar 1

  • Niet automatisch digitaliseren en geen aangepast programma. Hoewel je Essentials niet nodig hebt om hiervan gebruik te maken, wil je het misschien wel als je van plan bent ontwerpen te bewerken en aan te passen.

Steekkunstenaar 2

  • Meer digitaliseringsmogelijkheden aan deze computer toegevoegd.
  • Instellen van cordonsteekkeuzes.
  • 3D bladerdeeg Schuimborduurwerk
  • SVG-bestanden kunnen worden gebruikt voor gegevensvisualisatie.

Steekkunstenaar 3

  • Geavanceerde digitizers moeten dit niveau hebben als ze hun .bx-lettertypen willen maken.\

Embrilliance Express

Hiermee kunt u .bx-lettertypebestanden op een gezonde manier rechtstreeks vanaf uw toetsenbord bewerken. Ik raad dit aan boven het downloaden van elke afzonderlijke letter uit het lettertype.

Embrilliance Essential is uiterst cruciaal om u de mogelijkheid te bieden om borduurmotieven in te kleuren, en het helpt u bovendien om de wijzigingen in steken te berekenen.

Compatibel: systeemvereisten

Embrilliance Essential kan zowel met Mac als met Windows werken en heeft een flexibel bedieningsbereik voor verschillende borduurmachines, waardoor het verschilt van borduurprogramma's.

Belangrijkste kenmerken:

  • Voeg borduurontwerpen samen in elk formaat, inclusief .ZIP-bestand.
  • Pas het formaat van borduurontwerpen aan door steekherberekening te installeren.
  • Identificeer patronen van kleur en textuur en converteer tussen garenmerken.
  • Voeg letters en borduurmotieven toe aan uw borduurstukken in de modi Multi-Line, Monogram en Circle. U kunt uw tekst zelfs spiraalsgewijs maken of vergroten om echt GROTE geborduurde letters te maken.
  • Sla elk ontwerp op in het formaat van uw borduurmachine.
  • Sla je geborduurde tekst of borduurbestanden op, zodat je de tekst achteraf kunt bewerken of vervangen.
  • Overlap borduurmotieven en verwijder verborgen steken goed.
  • Sorteer kleurstops met als doel dingen te groeperen op basis van hun kleur, gebaseerd op de concepten van geldige overlapping.
  • Maak een diskette of USB-station en verdeel een designer 1 naar uw babylock- en Brother-machines.
  • Rechtstreekse toegang tot uw geïmporteerde lettertypen en bibliotheken voor eenvoudige overdracht tussen computers.

4. Hatch-borduursoftware

5 beste borduursoftware voor het digitaliseren van de nieuwste updates (6)

Hatch Perfect Embroidery professional is een hoogwaardig borduurprogramma om te werken met de basisprincipes van rasterborduurwerk, het geeft u toegang tot ongeveer 63 verschillende gedigitaliseerde lettertypen plus meer dan 80 kant-en-klare monogramsjablonen.

Basis kenmerken:

Een ding dat een borduurontwerper kan opwinden, is dat deze beste borduursoftware veel handige functies biedt en gemakkelijk te gebruiken is, zelfs als het erg ingewikkeld is.

De huidige versie van deze software heeft verschillende mogelijkheden. Dit omvat fotoflitser, Red-Work, Photo-Stitch en Hatch-borduurwerk.

Met de optie Hatch Embroidery hebt u toegang tot meer dan 100 lettertypen.

Je zult wat geld moeten uitgeven aan dit borduurprogramma, maar je kunt de gratis proefversie krijgen en alle beschikbare opties bekijken (dankzij het 30-dagenplan).

U vindt het digitaliseren van Borduurwerk beter in huis dan uitbesteden Als u voor Hatch-borduursoftware kiest, zult u het waarschijnlijk leuk vinden omdat het eenvoudig is, net zoals het een gastvrije, beginnersvriendelijke interface biedt.

Alle machinebestandenformaten worden ondersteund.

Compatibel: systeemvereisten

Mac en Windows bevatten extra elementen zoals karakter, uitlijning, basislijn, lay-out, omvormen en automatisch digitaliseren. Tijd doorbrengen voor mensen die Windows thuis gebruiken voor het invoegen en ontwerpen van tekens.

Belangrijkste kenmerken:

  • Creatieve steken en effecten
  • Rif PhotoStitch
  • Laydown-steek
  • Toetsenbordontwerpcollectie
  • Geavanceerde bewerking
  • Fotoflits
  • Applicatie
  • Nieuwe ondersteuning voor multi-positie borduurringen
  • Ontwerpbibliotheek
  • Monogrammen
  • TrueType-lettertypen
  • Digitaliseren uit de vrije hand
  • Creatieve en lay-outtools
  • 64-bit besturingssysteem

5. Wilcom Borduurstudio

Wilcom Borduurstudio, een applicatie van Wilcom, toont het beste van professionals op het gebied van borduren. U beschikt over het complete aanbod aan gereedschappen en opties om als professionele aannemer aan de slag te gaan.

5 beste borduursoftware voor het digitaliseren van de nieuwste updates (7)

Basis kenmerken:

Borduurstudio Designer ideaal voor het digitaliseren van borduurwerk is ook de beste borduursoftware digitaliseringsinstrument voor het genereren en ontwikkelen van steekeffecten in Corel Draw met behulp van de vectorbitmap.

De interface van de Dahlia Embroidery Professional-software biedt verschillende functies die helpen bij: borduurwerk digitaliseren.

Deze functies omvatten tools voor patroonlay-out, presentatietools, ontwerpen van textielpatronen, handsteekeffect, kleurafstemming, sorteren, exporteren van de ontwerpen en nog veel meer.

Wilcom biedt u aanvullende zoekhulpmiddelen zoals klant, datum of bestelling die u kunt gebruiken in uw tekstzoekopdrachten om uw ontwerpen sneller te vinden. Die functie maakt het belangrijker en telt het in een van de beste borduursoftware lijst.

Borduurwerk digitaliseren is nu een veel beter proces met de borduursteekspeler van Wilcom. U kunt een geavanceerd mediabedieningsapparaat op de borduurmachine aansluiten, zodat u de illustraties zonder problemen kunt manipuleren.

U kunt ook genieten van nieuwe en bijzondere technische naaiopties, waaronder een dubbele tatami-onderlaag, verstelbare overlappende overlappende hoeken, nieuwe afhechtmethoden voor satijn, het openen van recente ontwerpen met miniatuurweergave.

Met de toepassing Mijn borduurgaren kunt u eenvoudig kleuren beheren met slechts één klik. Met Wilcom kunt u meer dan 69 voorgedefinieerde monogramontwerpen krijgen, en u kunt zelfs uw eigen adres en telefoonnummer maken, waardoor u veel flexibiliteit heeft.

U kunt geen gratis exemplaar van deze computersoftware downloaden, maar de ontwikkelaars bieden een gratis proefversie aan. We raden u aan om voor de proefversie te gaan om zelf te ontdekken hoe het programma werkt.

Ondersteunde formaten: alle bestandsindelingen voor machinaal borduren worden ondersteund.

Compatibel: systeemvereisten

Compatibiliteit Voldaan met Mac, Microsoft Windows 7, 8, 10 (64-bit). Verbeterde productvisualisatie, goedkeuringsblad voor klanten, efficiënte ontwerpwerkruimte, functie voor bestellingen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Geavanceerde geïntegreerde ontwerpbibliotheek
  • Verbeterde productvisualizer en klantgoedkeuringen
  • Efficiëntere ontwerpwerkruimte
  • NIEUW Creatief en technisch stikken
  • Verbeterde automatische digitalisering
  • NIEUWE en verbeterde belettering
  • Sneller digitaliseren voor professionals en nieuwkomers
  • Verbeterde monogrammen
  • 7 extra elementen nu standaard inbegrepen
  • VERBETERDE bitmapafbeeldingen in het ontwerpvenster

Conclusies

Dus, mijn ervaring op zoek naar de zeer beste digitaliseringssoftware voor borduurwerk wordt geïnformeerd. Ik hoop dat dit nuttig is geweest om je te helpen, aangezien mijn vaardigheden op dit gebied minder zijn dan bepaalde programma's waar ik op heb gesurft.

Ons bedrijf digitalizings.com biedt u een uitstekende kwaliteit van borduurdigitaliseringsdiensten tegen de laagste kosten.

5 beste borduursoftware voor het digitaliseren van de nieuwste updates (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 6678

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.